Rengøring

Ved flytninger og genhusninger kræver det tit, at du efterlader din gamle bopæl ren – Derfor tilbyder Flytte Møller også en grundig rengøring af dit hjem. Vi har kompetente medarbejdere som sørger for, at dit gamle hjem er pænt og rent.

Bestil et uforpligtende tilbud på din flytteopgave

Housewife in yellow uniform cleaning windows. House renovation conception

Rengøring efter din flytning?

Rengøring efter en flytning kan være et stort arbejde og ikke mindst meget irriterende. Derfor kunne det jo være smart, at få en flytning og en rengøring på samme tid!
Flytte Møller har erfarne medarbejdere, som har meget erfaring i rengøring af hjem. Fordi at vi tilbyder det hele i 1 løsning, så vil det tit være billigere end, hvis du skal hyre et rengøringsfirma til at rengøre efter flytningen.

Har du nogle specielle krav eller ønsker til rengøringen så kan du kontakte os på vores mail eller ringe til os, da vi altid står klar til at opfylde vores kunders ønsker.

Flytterengøring inkluderer:

Priserne er inkl. moms, samt inkl. samtlige materialer. Alle priser udregnes ud fra BBR. Fremgår yderligere m2 ikke af BBR (eksempelvis kælder) måles disse op og tillægges merpris iht. ovenstående priser.
Ved kørsel over 20 km fra vores adresse tillægges kørselstillæg på 240 kr.
For afhentning af nøgle tillægges et tillæg på 240 kr.

Privat flytning

Står du og skal flytte? Så er Flytte Møller løsningen - Uanset om det er hus, lejlighed eller noget andet så kan vi løse opgaven.

Erhvervs flytning

Har dit firma fået nye kontorer, blevet redesignet eller andet? Så løser vi også de opgaver uanset størrelsen og besværligheden.

Bestil et uforpligtende tilbud på din flytteopgave